Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

looking for Satc

Με τούτα και με κείνα (και αφού με πρήξατε να γράψω στα ελληνικά) είδα κ εγώ το Sex & the City #2. Είχα πάει στην Δήμητρα και ανάμεσα στις άλλες ταινίες που πήραμε της είπα να πάρουμε κ αυτό. Τι το θέλαμε.. Πραγματικά βαρέθηκα την ζωή μου! Ευτυχώς που δεν πλήρωσα κιόλας για να την δω την πα@@ριά.
Σενάριο μηδέν, ΝΥ μηδέν, Manolos μηδέν. Κάτι μαλακίες, τις έτρεχαν από 'δω, τις έτρεχαν από 'κει, τις έτρεχαν παραπέρα και ΄μεις καθόμασταν και κοιτούσαμε. Ούτε εντυπωσιακά ντυσίματα όπως στο #1, ανεξήγητη πολυτέλεια και χλιδή εν μέσω οικονομικής κρίσης και τι στόρυ? Και καλά κάποιος πλούσιος άραβας είδε την Samantha και την προσκάλεσε να μείνει στο ξενοδοχείο του με δόξα και τιμές. Καλά κ εγω όταν ήμουν 15 σκέφτομουν και ονειρευόμουν τι ωραία που θα ήταν να μου τύχει κάτι τόσο απίστευτο. Για να μην σχολιάσω την Carrie πως έσκασε μύτη στο παζάρι-ένα παζάρι το οποίο ήταν πεντακάθαρο και λαμπερό, λες και ήταν gala φιλανθρωπικής εκδήλωσης όπου κυρίες της υψηλής κοινωνίας πουλάνε πράγματα που έφτιαξαν οι φιλιππινέζες τους, για να μαζέψουν λεφτά για τους φτωχούς και φοράνε Haute Couture.





Μα μας δουλεύουν? Η ταινία φτιάχτηκε μόνο και μόνο για τα λεφτά και αυτό φάνηκε καθ'όλη την διάρκειά της. Κρίμας γιατί το #1 ήταν η ολοκλήρωση του κύκλου και άφησε καλές εντυπώσεις από όλες τις απόψεις.






Ναι, ναι όπως όλοι καταλάβαμε παρόλο που αγοράκι είμαι φαν του Sex και η πόλη. Μου αρέσει η ατμόσφαιρα της παρέας που βγάζει, που τα βγάζουν πέρα με τις δουλειές τους (καλά μόνο η Carrie αγοράζει τα κερατά της χωρίς να έχει πολλά λεφτά αλλά δεν με ενοχλεί και τόσο πολύ αυτό γιατί δείχνει και ρεαλιστικές σκηνές-κόντεψε να χάσει το σπίτι της λόγω των ακριβών αγορών), που κυκλοφορούν συνέχεια και αναλύουν τις σχέσεις τους και από την πλευρά των ανδρών  και τέλος όσο αστείο και αν ακούγεται η Carrie και εγώ έχουμε μερικά κοινά στοιχεία χαρακτήρα.  Είναι ομολογουμένως μια καλή παρέα το βράδυ αργά που περιπλανιέσαι στα κανάλια και δεν ξέρεις τι να δεις (τουλάχιστον για μένα) αν και το κάθε επεισόδιο το έχεις δει 8543865343964397963597354 φορές.Νομίζω θα ήταν αρκέτα γαμάτο να υπήρχε μια ανάλογη σειρά αλλά με η παρέα να αποτελείται από άνδρες. Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο.



4 σχόλια: